قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد!
سرخط خبرها

احتمال افزایش ۲۰ درصدی سفر به مشهد با اتوبوس در نوروز ۱۴۰۲ | تغییر نرخ بلیت هنوز قطعی نیست

  • کد خبر: ۱۵۲۱۹۲
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
احتمال افزایش ۲۰ درصدی سفر به مشهد با اتوبوس در نوروز ۱۴۰۲ | تغییر نرخ بلیت هنوز قطعی نیست
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی با اشاره به آغاز پیش‌فروش اینترنتی و حضوری بلیت‌های اتوبوس سفرهای نوروزی، از ظرفیت‌های حمل و نقل جاده‌ای در این ایام گفت.

رضا صحراگرد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز بیان کرد: در طرح اینترنتی و حضوری فروش بلیت اتوبوس، تا ۲۳ اسفند سال جاری هیچ تغییر قیمتی نداریم و مسافران براساس نرخ‌های پیشین می‌توانند بلیت تهیه کنند. اما از آنجا که برای بلیت‌های ۲۳ اسفند امسال تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ هنوز نرخ قطعی‌ اعلام نشده است، نمی‌توان درباره آن اظهارنظر کرد.

وی ادامه داد: خراسان رضوی اکنون ۱۳۰ شرکت فعال مسافربری دارد که ۳۸ شرکت در مشهد فعالیت می‌کنند. پایانه‌های مسافربری استان دارای ۱۵۴۷ دستگاه اتوبوس، ۲۷۰۰ دستگاه مینی‌بوس و ۱۵۰۰ دستگاه سواری هستند که خدمات حمل و نقل برون‌شهری را برعهده دارند.

صحراگرد خاطرنشان کرد: از تعداد مذکور، ۸۵۰ اتوبوس، ۱۵۰۰ مینی بوس و ۱۲۸۰ سواری در مشهد فعال هستند و بنا شده است در ایام نوروز و در صورت وقوع شرایطی که ما را با کمبود وسایل نقلیه مواجه کند، با همکاری سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد و برای جابه‌جایی مسافران به مقصد‌های نزدیک، ۱۰۰ دستگاه اتوبوس درون‌شهری نیز به کمک راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیایند.

وی با اشاره به شرایط مطلوب خراسان رضوی در امر پذیرش و ارائه خدمات به مسافران پایانه‌ای اظهار کرد: خراسان رضوی رتبه نخست را در جابه‌جایی و پذیرش مسافر دارد و براساس پیش‌بینی‌ها، احتمال افزایش ۲۰‌درصدی مسافران را از طریق پایانه‌های مسافربری این استان می‌دهیم.

صحراگرد درباره افزایش نرخ بلیت‌های نوروزی متذکر شد: معاون اول محترم رئیس جمهور درخواست کرده‌اند که نرخ‌ها افزایشی نباشد و ما نیز تاکنون بخشنامه‌ای مبنی بر افزایش دریافت نکرده‌ایم؛ اما با توجه به گرانی قطعات، گرانی اتوبوس و‌...، افزایش قیمت بلیت بین ۲۵ تا ۳۰‌درصد محتمل است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->